Чудова новина для ваших батьків! 25 червня відбудеться безкоштовний семінар з питань вступу, вибору професії та тонкощів складання ЗНО.

Наближається 11 класс. Час летить, а у батьків та дітей все більше питань. Звичайно, треба їх вирішувати, але де  знайти достовірну інформацію, яка постійно змінюється? Вибір Вузу є дуже важливим питанням в житті кожного, адже не хочеться марно втрачати 5 років свого життя. Вибір - штука складна, і чим більше варіантів, тим складніше обрати правильний. Задача батьків не заважати дітям, а лише підтримувати. Вчасна порада та більш глибинне розуміння характеру та здібностей дитини можуть значно допомогти в прийнятті рішення. 

З приводу цього компанія ZNOUA підготувала безкоштовний семінар: “Вступ, ВНЗ та ЗНО. Що робити батькам?”

Зустріч відбуватиметься у форматі круглого столу, де будуть обговорюватись такі питання:

  • Вибір професії: очікування/реальність;
  • Користь профорієнтаційних тестів та вплив їх результатів на вибір професії;
  • Підводні камені та особливості сучасного вступу до ВНЗ;
  • Роль батьків у виборі професії та у процесі вступу;
  • Перспективні та «мертві» професії на ринку праці;
  • Цікава статистика по працевлаштуванню.

Допомогати батькам старшокласників направляти зусилля в правильне русло будуть:

  • Євгенія Кулешова - HR менеджер з 11 річним досвідом відбору і оцінки молодих фахівців, сертифікований консультант по методиці оцінки DISC. (Модель для дослідження поведінки людей в навколишньому середовищі або в певній ситуації). 
  • Ірина Лазаренко -кандидат фізико-математичних наук, старший викладач кафедри математичного моделювання економічних систем (ММЕС) «КПІ ім. Ігоря Сікорського» та людина з 7-річним досвідом роботи в приймальній комісії НТУУ “КПІ”
  • Олена Стець - доцент кафедри математичного моделювання економічних систем НТУУ «КПІ» і мати двох синів, один з яких минулого року гідно пройшов шлях від абітурієнта до студента. 
  • Тетяна Герасимова - керівник проекту ZNOUA. Останні 4 роки готує до різних математичних тестів (GMAT, GRE, ЗНО). Тетяна має червоний диплом механіко-математичний факультету ун. ім. Т.Шевченка та значний досвід викладання на факультеті менеджменту та маркетингу КПІ.

Подія відбудеться у форматі круглого столу 25 червня в м.Київ.

 Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKday07mBCALbAZ9htDXAE42NxfPuuNUSmbJ60u23fmcRVQg/viewform?usp=sf_link 

Більш детальну інформацію про спікерів та місце проведення ви можете дізнатись на сторінці події в фейсбуці: https://www.facebook.com/events/136899020199135 

Допоможіть своїй дитині обрати правильне майбутнє!

 

Сподобався матеріал? Поділись ним!

Додати коментар


Захисний код
Оновити



Відео



 

blog zno club 220x300

 

Назад Назад

нагору