Нововедення ЗНО 2014 рокуНоворічні нововведення ЗНО від 30 грудня 2013 року.

 

На прес-конференції, що відбулась 30 грудня 2013 року за темою: «ЗНОву про ЗНО: що потрібно знати охочим взяти участь у тестуванні 2014 року». Прес-конференція стосувалася сьогоденних питань, які необхідно вирішити в ході проведення підготовки до незалежного тестування. Офіційний характер конференції визначається присутністю Ірини Зайцевої – директора УЦОЯО.

 Одним із головних пунктів прес-конференції стали нововведення, які вступають в силу для абітурієнтів 2014 року. Давайте розглянемо їх.

1.    Скорочення тестування з математики та історії України.

 Минулого року тестування з цих предметів проводилося в дві сесії, зараз же залишиться тільки одна. Але це ще не означає, що вона буде легша за 2 попередні.

2.    Неможливість брати на тестування технічні пристрої.

Ні для кого не секрет, що під час ЗНО забороняється користуватися будь-якими технічними пристроями, засобами зв`язку та передачі інформації, друкованими матеріалами тощо. Тобто, вся зовнішня допомога заборонена! На ЗНО ви залишитеся тільки ви, ваші тести та знання.

3.    Оцінку, отриману на ЗНО, можна оскаржити не пізніше 7 робочих днів.

Для цього треба подати заяву спеціальної форми до УЦОЯО. Пам`ятайте про строки – пізніше ваша заява розглядатися не буде!

Ми бажаємо, щоб нововведення ЗНО принесли вам тільки користь та гідну конкуренцію серед інших абітурієнтів при вступі до вузу вашої мрії!

Редактор: Ольга Білинська

Сподобався матеріал? Поділись ним!

Додати коментар


Захисний код
Оновити



Відео



 

blog zno club 220x300

 

Назад Назад

нагору