Знайомтеся зі змінами вступної кампанії-2017!

 

Протягом наступної вступної кампанії абітурієнтам можна буде подавати не більше 7-ми заяв всього на 3 спеціальності.

У період наступної вступної кампанії абітурієнти мають визначитися зі спеціальностями більш свідомо, ніж раніше. Адже тепер максимальна кількість заяв, що можна подати до вищого навчального закладу - сім. Абітурієнти зможуть обрати всього 3 найголовніші для себе спеціальності та спробувати свої сили в цих галузях.

За словами Міністра освіти та науки Лілії Гриневич така реформа призведе до мотивації розвитку регіональних вишів та запобігання деяких порушень процесів вступної кампанії.

Строк дії сертифікатів незалежного оцінювання поширюється. Це означає, що наступного року можна буде вступати за сертифікатами ЗНО 2016 та 2017 років.

Сертифікат ЗНО з української мови та літератури залишається обов’язковим при вступі на будь-яку спеціальність. Другим обов’язковим стане сертифікат з математики або історії України, або біологія за вибором вищого навчального закладу. Обов’язковим третім сертифікатом ЗНО стане той, який буде обраним у вищому навчальному закладі.

Вступники з Донбасу та Криму, а також інваліди, діти-сироти та учасники АТО матимуть квоти під час вступної кампанії 2017 року.

Готуйтеся до ЗНО! Пам’ятайте, що всі ваші питання ви можете задати на ЗНО-forumi.

Редактор: Ольга Білинська

Сподобався матеріал? Поділись ним!

Додати коментар


Захисний код
Оновити



Відео



 

blog zno club 220x300

 

Назад Назад

нагору