НЕ ДАЙТЕ СЕБЕ ОШУКАТИ!

 

До початку проведення основної сесії незалежного оцінювання залишилося менше ніж місяць. Варто звернути увагу на зростання кількості оголошень від шахраїв, які обіцяють довірливим юнакам і дівчатам за грошову винагороду «сприяння» в успішному проходженні тестування. Проте такі спокусливі пропозиції навряд чи допоможуть скласти  ЗНО, а лише спустошать ваш гаманець.

Будьте обережні! Особливо активно подібні зловмисники діють через у соціальні мережі. Зокрема, якщо хтось пропонує вам готові відповіді до тестових завдань за різними предметами – ви маєте справу з шахраєм. Адже такі процеси, як укладання тестів і друк тестових робіт, здійснюються в умовах конфіденційності. Як повідомляє УЦОЯО, на всіх етапах підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання підтримується належний рівень захисту інформації, засвідчений атестатами відповідності. А отже правильних відповідей наперед не може надати ніхто.

Інформацію про виявлені оголошення та шахрайські пропозиції буде передано до правоохоронних органів для реагування.

Майбутнім студентам варто використовувати для підготовки програми зовнішнього незалежного оцінювання, затверджені Міністерством освіти і науки України. Можуть стати у нагоді характеристики сертифікаційних робіт, критеріями оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю.

Редактор: Ольга Білинська

Сподобався матеріал? Поділись ним!

Додати коментар


Захисний код
Оновити



Відео



 

blog zno club 220x300

 

Назад Назад

нагору