23 травня стартувала основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року. Першим майбутні абітурієнти складали ЗНО з української мови та літератури, результати якого будуть зараховані випускникам як державна підсумкова атестація.

Із завданнями сертифікаційної роботи ви можете ознайомитися за посиланням: http://testportal.gov.ua/taskcertified/

Правильні відповіді на завдання тесту ЗНО з української мови та літератури були опубліковані 24 травня. Їх ви знайдете ТУТ: http://osvita.ua/test/answers/

У коментарі щодо проведення ЗНО директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій повідомив, що у завданні № 20 тесту зовнішнього незалежного оцінювання з української мови було запропоновано два ідентичні варіанти відповіді:

За словами директора УЦОЯО, це не вплине на результат учасників тестування.

Оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться не пізніше 15 червня, про конкретну дату буде повідомлено додатково.

При оголошенні результатів ЗНО з української мови і літератури будуть оприлюднені таблиці за шкалою від 100 до 200 балів і таблиці за шкалою від 1 до 12 балів, після чого школи отримають результати ДПА своїх випускників з української мови.

Нагадуємо, що учасники тестування, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні через об'єктивні причини, можуть до 30 травня подати до регіонального центру оцінювання якості освіти заяву про участь у додатковій сесії ЗНО з української мови та літератури, яка відбудеться 3 липня.

Бажаємо всім гарних результатів!

 

Сподобався матеріал? Поділись ним!

Додати коментар


Захисний код
Оновити



Відео



 

blog zno club 220x300

 

Назад Назад

нагору