зно з іноземної

Кому який рівень ЗНО з іноземної потрібно складати: В1 чи В2??

спеціальності

1. Випускники загальноосвітніх закладів, які вивчають іноземну мову на профільному рівні, повинні складати ЗНО рівня В2. Без варіантів! 

2. Випускники загальноосвітніх закладів, які не вивчають іноземну мову на профільному рівні, складають ЗНО рівня В1.

Зверніть увагу! Під рівнями В1 та В2 маються на увазі не дві окремі роботи різної складності, а одна тестова робота з завданнями (Tasks) різного рівня складності. Учні, які вивчають іноземну на стандартному рівні, для отримання оцінки ДПА складають лише 43 з 59 завдань. Для отримання результату ЗНО для вступу повинні виконати всі 59 завдань. Учні, які вивчають іноземну на профільному рівні, і для ДПА, і для вступу, виконують всі завдання.

Якщо хтось не впевнений, на якому рівні вивчає іноземну у школі, запитайте у свого вчителя чи класного керівника. У 10-11 класах предмети вивчаються або за рівнем стандарт, або за профільним, який передбачає більшу кількість годин цього предмета на тиждень.

3. Чи можна все-таки скласти ЗНО рівня В2? А навіщо? Якщо хтось гадає, що матиме перевагу під час вступу, склавши тести складнішого рівня, то це хибна думка. Саме для того, щоб випускники шкіл з поглибленим вивченням іноземної були на рівні з випускниками звичайних шкіл, вводяться рівні В1 та В2.

Нагадуємо, що для ознайомлення зразки завдань обох рівнів, а також аудіотекстів будуть опубліковані впродовж листопада. 

Сподобався матеріал? Поділись ним!

Додати коментар


Захисний код
Оновити



Відео



 

blog zno club 220x300

 

Назад Назад

нагору