Тим, хто вперше завітав на наш сайт, мої щирі вітання та слова заспокоєння)

ЗНО – не такий страшний іспит, як може здаватись, особливо очима інших. Батьків, наприклад ;) Заспокоїти хочу тим, що на нашому порталі за багато років проведення ЗНО зібрана ціла гора дуже корисних матеріалів. Деякі з них – унікальні, яких ніде інде не знайдете.

Крім цього, завжди публікуємо найсвіжіші новини та роз’яснення до них. Тести, статті, поради, інтерв’ю з абітурієнтами, рейтинги вишів, таблиці, схеми, підручники, зображувальні матеріали. Всього маємо вдосталь.

Тому запрошую всіх стати нашими читачами на найближчий навчальний рік. Матеріали, допомогу та підтримку гарантую. Якщо будуть запитання чи прохання, звертайтеся: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. – Ольга Мілінчук.

А тим, хто з нами добре знайомий, ще раз вітання! Рада, що ви з нами.

спеціальності

Крім слів, звичайно, підібрала дещо суттєвіше для всіх ЗНОшників 2020 року – матеріали, з якими можна стартувати свою підготовку до тестування.

стрілаДля початку кожному потрібно визначитись з предметами ЗНО. Довго шукати не прийдеться, адже є лише одна таблиця з усіма спеціальностями та предметами ЗНО до них. Вибирайте (хоча це додаток для 2019 року, можливі зміни):

Таблиця. Спеціальності. Додаток до правил вступу №4

спеціальності

стрілаВизначилися з предметами, переходимо до програм, характеристик та критеріїв оцінювання завдань з розгорнутою відповіддю. Знову все в одній таблиці. Це найперше, з чим треба ознайомлюватись, починаючи підготовку.

Програми, характеристики та критерії оцінювання завдань з розгорнутою відповіддю. Таблиця.

спеціальності

стрілаЯк без тестів минулих років? Ніяк. Це найточніший тестер поточного стану знань, а також ідентифікатор тем, які треба довчити, підтягнути чи дотренувати. Для старту раджу вибрати навмання будь-який повний тест, пройти його чесно за відведений на тестування час, без перерв і підглядань, тоді знатимеш реальний стан речей. Пам’ятайте, як би там не було, але кількість правильних відповідей вдома завжди буде вищою, ніж на реальному ЗНО. Враховуйте це.

Тести ЗНО минулих років (2010-2018): завдання та відповіді

Завдання та відповіді ЗНО-2019

Пробне ЗНО минулих років (2014-2018)

Порогові бали – це мінімальна кількість правильних відповідей на ЗНО, які потрібні, аби скласти тест і мати змогу використати його результат при вступі. Орієнтуйтесь, щоб не «пролетіти».

Порогові бали «склав/не склав» з усіх предметів ЗНО (2015-2018). Таблиця

 спеціальності

стрілаПредмети ЗНО

Що стосується кожного окремого предмета, то вся найкорисніша інформація щодо предметів ЗНО зібрана на нашій карті порталу. Прокручуйте, знаходьте потрібний предмет, готуйтесь. На ній також є все найважливіше. Раджу заглядати туди час від часу, аби не пропустити важливого.

Карта порталу

Або на головній сторінці обираєте предмет і побачите все, що з нього маємо.

(Тихенько додам, що як викладач англійської мови з цього предмета підготувала чи не найбільше матеріалів. Можете писати на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  , ставити конкретні запитання щодо підготовки до англійської, буду допомагати)

 спеціальності

стрілаНа завершення нагадаю 10 правил ЗНОшника. І всерйоз, і жартома ;)

10 правил ЗНОшника.

стрілаА ще додам кілька порад для тих, хто вирішив готуватись самостійно. Все можливо, якщо захотіти і по-доброму змушувати себе працювати.

Ефективна самостійна підготовка до ЗНО або Сам собі режисер

стрілаІ кілька висновків від мене на 11 клас. Раджу вчитись для себе, вміти фільтрувати й іноді не зважати на думку оточуючих.

Чому не варто вчитись на відмінно

Успіхів! Гарного настрою та оптимізму!

***

 

 Редактор: Ольга Мілінчук

 

Сподобався матеріал? Поділись ним!

Додати коментар


Захисний код
Оновити



Відео



 

blog zno club 220x300

 

Назад Назад

нагору