випускний 2018

ЗНО – це, звичайно, важливий іспит, але й про випускний забувати зась. Це ж головна подія року! Та що там року, шкільного життя! І підготовка до неї вже кипить. Всі вишукують як не сукні з босоніжками, то аксесуари для доповнення образу.

Ясна річ, підібрати ідеальний образ – нелегка справа. Тому спробуємо трішечки допомогти. 

Пропонуємо кілька порад щодо вибору сукні, трендів у 2018 році, а також – цікаві, розкішні та оригінальні сукні, які можна придбати одним натиском клавіші.

Розпочинаємо з порад.

Дівчата, фешн-експерти вказують на головне правило – сукня має відповідати події. Надто відверта, відкрита чи разючого кольору – це не варіант. А також не варто з собою брати велику сумку.

Що ще?

  • Елегантні туфельки, а не босоніжки. Вони краще пасують до вечірньої сукні. Порада: одягніть їх кілька разів до випускного, тоді вам буде значно комфортніше у них.
  • Прикрас до сукні не повинно бути більше трьох. Це може бути кольє/сережки, браслет і персні.
  • До вечірньої сукні якнайкраще підійде маленька сумочка або клатч. Сумочка – в тон сукні, але може й контрастувати з нею. Сумочка зі взуттям не обов’язково повинні бути одного кольору.
  • Пам’ятайте, що в процесі вибору вбрання дуже важливо враховувати не лише свої вподобання чи тренди, але, в першу чергу, тип фігури. Дівчатам невисокого зросту підійдуть сукні з завищеною талією та до коліна. Доповнити образ допоможе взуття на високих підборах. Дівчатам з широкими плечима варто звернути увагу на шифонові сукні з коротким хвилястими рукавами. А широкі бедра якнайкраще зроблять стрункішими сукні, які розходяться від талії.

Переходимо до головних трендів 2018 року

Мереживо. Дуже гарно дивляться сукні з мережива, яке ніколи не виходить з моди. Довжина такої сукні – не вище коліна, інакше може виглядати вульгарно.

Багатошарові сукні. Багатошаровість на рукавах, низу сукні або ж по всій довжині. Однак майте на увазі, що такі сукні досить об’ємні, тому пасують далеко не всім.

Пастельні кольори. Сукні таких кольорів додають жіночності та елегантності. Однак обережно з біжутерією та взуттям, щоб не перевантажити образ.

Насичені кольори. В моді яскраві насичені кольори. Один з наймодніших кольорів 2018 року – ультрафіолет. Тому сміливо можете вибирати сукні насичено-фіолетового кольору, або ж – взуття чи клатч такого кольору.

Пір’я. На вершині популярності – елементи пір’я на сукнях. Або ж на клатчі.

Прозорі сукні. Такі сукні дуже жіночні, вишукані. Однак не забувайте, що це випускний і прозорими можуть бути рукави або частина сукні.

Аплікації та флористична вишивка. Дуже актуальним буде доповнення сукні аплікацією і флористичною вишивкою, виконаною золотистою чи срібною ниткою. Особливо популярні моделі суконь з вишивкою на прозорих тканинах.

Лаконічність. Мода на пишні сукні – це тренд 2000-х років, про який зараз варто забути і надати перевагу лаконічному фасону годе, русалка або футляр. Якщо ж хочеться чогось вишуканого та розкішного, радять обрати сукню зі шлейфом.

Асиметрія. В тренді асиметрія, яка зустрічається як у переході довжини спідниці, так і в оформленні верху. Сукні на одне плече – тріумфатори 2018 року.

Приклади суконь, на які варто звернути увагу!

випускний 2018

by Elena Pigul (www.elena-pigul.com) – це якісний, стильний образ, продуманий не на один сезон та створений для найвимогливіших модниць. Просто не знайдеться такої моделі, яка не сподобається. Кожен знайде щось до душі, під стиль та настрій.

Все вбрання оригінального та зручного покрою, вишуканих відтінків, які дарують відчуття краси та свободи. Кожна колекція з характером, своїм «Я» та особливою неповторністю.

Facebook

Instagram

 Сукня блакитна святкова з фатином

випускний 2018

Сукня молочного кольору під корсет

випускний 2018

Сукня довга з відкритою спиною

випускний 2018

Сукня довга з розрізом

випускний 2018

Сукня біла квітчаста з баскою

випускний 2018

Сукня чорна - мереживо з баскою

випускний 2018

випускний 2018

D.Sisters – це український бренд ексклюзивного жіночого одягу з натуральних тканин. Це доступність, оригінальність та зручність.

Будьте вільними від стереотипів і тоді буде яскравим життя. Тому що це одяг для творчих, впевнених у собі дівчат, які не бояться виділятися, не бояться бути стильними та особливими.

Шовкова сукня з паєтками синього кольору

випускний 2018

Шовкова сукня з мереживом смарагдового кольору

випускний 2018

Шовкова сукня на запах квітчаста

випускний 2018

Сукня батистова а-ля Мерилін Монро

випускний 2018

випускний 2018

OlyaMak - це одяг, який допоможе доповнити вашу індивідуальність та підкреслити особистість.

Ви завжди будете виглядати модно. OlyaMak випускає лімітовані колекції над якими працюють професіонали своєї справи.Кожен виріб створений з любов"ю, адже це клопітка праця над кожною моделлю!

Вечірня сукня Elin

випускний 2018

Сукня Spice

випускний 2018

Коктейльна сукня Alexia

випускний 2018

Вечірня сукня Selin

випускний 2018

Бажаємо вам успіхів у пошуках ідеальної сукні, а також незабутніх вражень від випускного! ;)

Сподобався матеріал? Поділись ним!

Додати коментар


Захисний код
Оновити



Відео



 

blog zno club 220x300

 

Назад Назад

нагору