реєстрація на зно

Сучасні випускники - покоління Z (так називають народжених дітей на переході тисячоліть) -  це перше покоління, яке народилося в цифровому світі і не може уявити собі життя без мобільного, Інтернету та звичних гаджетів. Вони - це світ без кордонів, безмежні джерела інформації і інколи – життя, що обмежене  екраном монітора. Але у покоління Zє переваги – висока швидкість сприйняття інформації, багатопотоковість, легке ставлення до життя, хороша адаптація.

Якраз ці переваги часто призводить до проблем у школі – вчителі, що орієнтовані на традиційну методику викладання та виховані у радянські часи, не можуть утримати увагу дітей і їх зрозуміти.

Сучасні випускники - покоління Z (так називають народжених дітей на переході тисячоліть) - це перше покоління, яке народилося в цифровому світі і не може уявити собі життя без мобільного, Інтернету та звичних гаджетів. Вони - це світ без кордонів, безмежні джерела інформації і інколи – життя, що обмежене екраном монітора. Але у покоління Z є переваги – висока швидкість сприйняття інформації, багатопотоковість, легке ставлення до життя, хороша адаптація. Якраз ці переваги часто призводить до проблем у школі – вчителі, що орієнтовані на традиційну методику викладання та виховані у радянські часи, не можуть утримати увагу дітей і їх зрозуміти.

Тони джерел інформації з усіх боків, обізнаність з широкого колу питань, призводить до того, діти покоління Z являють собою дивну суміш дитячої безпосередності, дорослих умінь та глибокого сприйняття життя. Західні дослідження визначили, що діти покоління Z відрізняються підвищеним почуттям відповідальності, причому не тільки за себе, але і за навколишній світ.

реєстрація на зно

 

Щодня зростає число z-дітей, які вміють заробляти чималі гроші ще в підлітковому віці. Майже всі приклади успішного дитячого бізнесу так чи інакше пов'язані з інтернетом, коли завдяки новітнім технологіям можна почати свій бізнес з і 10 років. Але не тільки бізнес. Не менш успішні випадки досягнень Z покоління в науці або створенні технологій. Так, наймолодший сертифікований фахівець Microsoft - 8-річний пакистанець Тобані. Стільки ж наймолодшому мільйонерові, не кажучи вже про юних геймерів - переможців міжнародних чемпіонатів.

Тому при виборі майбутньої професії варто звернути увагу на спеціальності, які являють собою симбіоз конкретних знань і комп’ютерних технологій у найрізноманітніших комбінаціях. Але перш за все треба визначитися з професією. Профорієнтаційне тестування на базі Вищої школи банківської справи WSB – спеціально розроблений під нові тенденції та Future-Day професії. Польські спеціалісти розробляли даний тест під європейських абітурієнтів з врахуванням затребуваності на всесвітньому ринку праці. Тест розроблено на безкоштовній основі з метою допомоги у визначенні напрямку діяльності. Всі професії та результати тестування визначаються відповідно вроджених навичок та талантів учня і за лічені хвилин можна отримати персональний результат.

Розуміння власного покликання дає можливість поколінню Z швидше реалізувати себе в сферах Future-Day. Не треба боятися нових професій, цікавих викликів і перспективи стати першим у своїй професії або організувати власний старт ап. Достовірний результат тестування – твій правильний шанс створити своє майбутнє вже зараз.

Сподобався матеріал? Поділись ним!

Додати коментар


Захисний код
Оновити



Відео



 

blog zno club 220x300

 

Назад Назад

нагору