результати ЗНО

З 2 липня 2018 року запрацював сервіс реєстрації електронних кабінетів вступників та реєстрації заяв.

Як правильно реєструвати, дивіться у детальній інструкції: 

стрілаВІДЕО-ІНСТРУКЦІЯ: як правильно зареєструвати особистий кабінет та подати електронну заяву на вступ

Або можете відкрити та завантажити детальну інструкцію:

Завантажити PDF

ПОКРОКОВА ІНСТРУКЦІЯ

На цій сторінці можете подивитись, хто з якими балами подав уже заяви на вступ:

Конкурсні пропозиції. МОН

Додаємо також кілька підказок та порад.

стрілаРеєстрація відбувається на сайті http://ez.osvitavsim.org.ua (працює з 2 липня до 18:00 25 липня)

стрілаСпочатку треба зареєструвати електронний кабінет. Ввести всі необхідні дані. (Кабінети, створені у минулих роках, не працюють. Потрібно реєструвати новий)

Зверніть увагу! В електронному кабінеті вступника відображаються тільки заяви, подані в ЕЛЕКТРОННОМУ вигляді (тобто заяв, поданих у ПАПЕРОВОМУ вигляді  ви не побачите).

електронна заява на вступ

 

Крім цього, потрібно самостійно порахувати середній бал атестата та вказати його. 

стрілаВвівши необхідні дані, потрібно натиснути кнопку "Зареєструвати" та отримати на електронну адресу лист для активації кабінету, відкрити лист та перейти за посиланням у ньому. 

стрілаВвійти під своїм логіном та паролем до особистого кабінету.

електронна заява на вступ

стрілаДалі ввести дані вступника: контактний телефон, додатковий, якщо потрібно, натиснути "Підтвердити", а потім завантажити фотографію.

стріла

Важливо! Багатьох цікавить, як подавати Сертифікати ЗНО різних років. Після завантаження фотографії, ви побачите свої предмети ЗНО у сертифікаті, який вказували під час реєстрації кабінету. Наприклад, 2018 року. Але одразу ви можете завантажити Сертифікати минулих років, нативнувши на кнопку "Додати сертифікат". 

електронна заява на вступ

стріла

Далі потрібно завантажити скановану копію додатку до атестата, яка має бути чіткою й у горизонтальному розвороті. Зверніть увагу! Середній бал додатка до атестата вважається підтвердженим після реєстрації у ВНЗ першої заяви, поданої вступником.

стріла

Вступники, які мають право на додатковий "сільський" коефіцієнт, повинні далі також завантажити скан-документ. Це для осіб, зареєстрованих у селах не менше двох років до дня завершення подання заяв про вступ та які здобули повну загальну середню освіту у закладах освіти, що знаходяться на території сіл, у рік вступу.

стріла

Зверніть увагу! Подача заяв на вступ буде доступна з 12 липня. 

стріла

 Щоб подати заяви, потрібно натиснути "Перейти до подачі заяв"

електронна заява на вступ

Нагадаємо, що у 2018 році можна подати не більше, ніж 7 заяв (наприклад, можна подати усі заяви до одного ВНЗ або по одній заяві до семи ВНЗ) та не більше, ніж на на 4 спеціальності (наприклад, можна подати усі заяви на одну спеціальність або по кілька заяв на чотири спеціальності).

ЗАГАЛЬНО рахують заяви на денну та заочну форми навчання (сумарно не більше 7 заяв).

стрілаДалі потрібно ввести регіон або відразу заклад освіти, до якого подаєте заяву. Вказуєте ступінь навчання (бакалавр), форму навчання (денна) та шукаєте спеціальність за назвою або її кодом. Тиснете "Пошук" та обираєте, що потрібно. 

стрілаНаступні кроки безпосереднього подання заяв дуже детально розписані в інструкції для перегляду або завантаження вище у статті. Як потрібно обрати предмети ЗНО різних років, як ставити пріоритети та як потім переглядати всі заяви або скасувати за потреби. Уважно прочитайте та користуйтесь нею. 

електронна заява на вступ 

стріла

На завершення. Будь-яка допомога з реєстрацією та поданням заяв:

  • консультаційний телефон: (044) 290-18-13;
  • електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ;
  • на сайті - Інструкція, Запитання-відповіді тощо

Нагадаємо також перелік статусів, які абітурієнт може побачити в особистому кабінеті:

(Клікніть по зображенню, щоб збільшити)

результати ЗНОрезультати ЗНО

"Зареєстровано в Єдиній базі" – електронна реєстрація пройшла успішно.

"Потребує уточнення вступником" – вуз прийняв заяву, але вказав дані, які потрібно уточнити та як.

"Зареєстровано у закладі освіти" – виш зареєстрував, завів особову справу, присвоїв персональний номер, тобто ВСЕ ГАРАЗД.

"Допущено до конкурсу" – все зрозуміло, залишилось чекати далі.

"Відмовлено закладом освіти" - не допущено до участі у конкурсі (має також бути вказана причина відмови)

"Скасовано вступником" – заяву скасовано, але без втрати пріоритету.

«Скасовано вступником (без права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю)» - заяву скасовано, але й втрачено можливість використати ще раз обраний для неї пріоритет (таке можливо, коли заяву вступник сказував після того, як вона зареєстрована закладом освіти)

«Скасовано закладом освіти» - якщо було виявлено приймальною комісією технічну помилку

"Рекомендовано до зарахування" – коментарі зайві! :) Бажаємо всім побачити такий статус (до того ж там буде вказано, що зараховано на бюджетне або платне навчання). І якщо є бажання вчитись на бюджеті в цьому вузі – гайда везти/нести оригінали всіх документів до вузу!

"Виключено зі списку рекомендованих" – прикрий статус, але такий теж є: абітурієнта вуз не приймає, вказуючи причину відмови.

"Допущено до конкурсу (навчання за кошти фізичних та юридичних осіб)" – якщо абітурієнт прогавив можливість вчитися за бюджетні кошти ( за умови, якщо така була вказана), тобто особисто не подав оригінали документів до вузу.

"Включено до наказу" – все, вже студент!

Нехай щастить!

Якщо виникають запитання, сміливо залишайте у коментарях нижче. Також скористайтесь порадою: не руєструйте особистий кабінет чи електронні заяви на вступ у перші дні. Це знизить ймовірність перевантаження системи, її збою чи помилки.

Сподобався матеріал? Поділись ним!

Додати коментар


Захисний код
Оновити



Відео



 

blog zno club 220x300

 

Назад Назад

нагору