реєстрація на зно 2020

На старт! Увага! Руш!

Хоча не поспішайте! Сьогодні стартувала реєстрація на ЗНО-2020, але часу предостатньо для того, щоб уважно ознайомитись з процедурою реєстрації та без помилок зареєструватись на потрібні предмети ЗНО.

Отож реєстрація триватиме з 3 лютого до 24 березня.

Всі абітурієнти мають змогу скласти ЗНО з 4 предметів (максимум), вибравши з-поміж 11.

 Щоб зареєструватися для участі у ЗНО, потрібно:

  • створити й заповнити реєстраційну картку (через сервіс Зареєструватися на сайті УЦОЯО у рубриці «ЗНО/ДПА»);
  • підготувати комплект реєстраційних документів (дві фотографії 3*4, копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові, якщо це паспорт нового зразка (ID-картка), тоді поле «серія» залишається порожнім);
  • подати документи особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти (для випускників шкіл, студентів професійно-технічних закладів і коледжів, які цього року завершують здобуття повної загальної середньої освіти) або надіслати його до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (для випускників минулих років).

 Наступним етапом є очікування та отримання листа від Вашого РЦОЯО з Сертифікатом ЗНО на адресу закладу освіти або особисту, вказану під час реєстрації. Це і буде підтвердженням успішної реєстрації.

Стан опрацювання Ваших документів можна буде перевіряти за допомогою спеціального сервісу «Стан опрацювання документів», для чого потрібно ввести номер реєстраційної картки у відповідне поле.

 До 30 квітня 2020 року на інформаційних сторінках зареєстрованих учасників буде розміщено запрошення-перепустки із зазначенням часу та місця проведення тестування.

 Як правильно зареєструватися? Ось Процедура реєстрації на сайті УЦОЯО.

Успішної всім реєстрації та продовження підготовки до ЗНО!

 

Сподобався матеріал? Поділись ним!

Додати коментар


Захисний код
Оновити



Відео



 

blog zno club 220x300

 

Назад Назад

нагору