подія сша

Побачити головні офіси Google і Amazonlab126, відвідати Стенфорд і прогулятися по Сан-Франциско — цілком досяжна мрія! Запрошуємо приєднуватися до Silicon Valley kids tour!

Silicon Valley kids tour — це:

- літній тур в IT-компанії Кремнієвої Долини для школярів 10—16 років;

- тиждень повного занурення в атмосферу світових інновацій та технологій;

- концентровані враження, що здатні змотивувати до навчання й розвитку і допомогти сформувати власні амбітні цілі на майбутнє.

Родзинка програми туру — відвідування головних офісів легендарних компаній: Google, Amazonlab126, 500startups. У кожній із них учасників чекають не тільки екскурсії, а й зустрічі та майстер-класи.

подія сша

На зустрічі у Google представник компанії розповість маловідомі факти про «внутрішню кухню» компанії, а також відповість на запитання щодо сучасних тенденцій технологій у світі. Після цього ти зможеш взяти участь у майстер-класі від фахівця Amazonlab126. А також проявити себе під час startup-змагання у офісі 500Startups.

Відчути атмосферу Кремнієвої Долини неможливо без відвідування всесвітньо відомих університетів: Стенфордського та Каліфорнійського в Берклі. Хочеш тут навчалися? Пропонуємо майстер-клас зі вступу до вишів США та можливість поспілкуватися зі студентами.

У програму включені також екскурсії по Сан-Франциско та унікальних містах Кремнієвої Долини: від Golden Gate Bridge до відділення NASA Visitor Center. Доповнять уявлення про технологічний центр світу вражаючі IT-музеї: The Tech Museum of Innovation та Computer History Museum.

Впродовж всієї подорожі ти інтенсивно практикуватимеш англійську мову. За необхідності тобі допомагатиме перекладач.

Організатори туру також запрошують батьків приєднуватися до групи разом із своїми дітьми (особливо якщо діти молодші 13 років).

 

Сподобався матеріал? Поділись ним!

Додати коментар


Захисний код
Оновити



Відео



 

blog zno club 220x300

 

Назад Назад

нагору