зно подія

Ера роботів невпинно наступає. Наближається майбутнє, обіцяне футуристичними фільмами. Де тільки не зустрінеш їх сьогодні. Роботів використовують у різних сферах життя: армії, медицині, авіації, космонавтиці тощо.  

За прогнозами науковців у 2019 році ринок роботів становитиме 135 млрд. доларів, а в наступні 2 роки 20% людей у передових країнах будуть контактувати з роботами на робочому місці.

Ця галузь науки стрімко росте та розвивається. Вона цікава та захоплююча.

Освітня компанія ZNOUA організовує майстер-клас «Робототехніка у сучасному світі». На учасників чекає ексклюзивний гість — професор іспанського Університету ІЕ в Сеговії Мануель А. Алонсо Кото. Приходь та поринь в атмосферу майбутнього.

Дата та час проведення: 4 листопада о 15:00.

Місце проведення: м. Київ, вул. Круглоуніверситетська, 3/5, оф.70.

exclamation

Увага! Майстер-клас проводитиметься виключно англійською мовою, тому учасники мають вільно нею володіти або добре сприймати її на слух.

Цікавий бонус: після майстер-класу буде проведена презентація Університету ІЕ в Іспанії спеціально для тих, хто планує навчатися за кордоном. Також учасники зможуть за чашкою чаю або кави вільно поспілкуватися зі спікерами та дізнатись всю додаткову інформацію в більш неформальній обстановці.

Деталі та реєстрація: http://znoua.com/go/azX101039mV133

Участь безкоштовна.

зно подія

Сподобався матеріал? Поділись ним!

Додати коментар


Захисний код
Оновити



Відео



 

blog zno club 220x300

 

Назад Назад

нагору