пробне зно

Післязавтра - 24 березня - учасники пробного ЗНО, які зареєструвались та оплатили один або два предмети, зможуть випробувати себе тестуванням з української мови та літератури.

А 31 березня - з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов. 

Цього року 150 000 учасників зареєструвались на ПЗНО. Кожен з них може зайти до своєї інформаційної сторінки на сайті РЦОЯО, де розміщена інформація щодо часу та місця проходження кожного тестування.

30 березня на цих сторінках будуть і результати з мови та літератури. Для їх отримання потрібно з 24 до 26 березня внести свої відповіді до сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання».

6 квітня опублікують результати з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, французької, іспанської мов. Свої відповіді потрібно внести з 31 березня до 2 квітня.

Для допуску до пункту тестування учасник ПЗНО має пред'явити:

  • запрошення-перепустку;
  • паспорт (свідоцтво про народження);
  • 2-3 ручки з чорнилом чорного кольору;
  • прозора пляшка з питною водою.

Зверніть увагу! Квитанція про оплату для допуску не потрібна. 

Участь у пробному тестування - це можливість ознайомитись з процедурою іспиту, оцінити своє вміння розраховувати час, попрактикуватись у заповненні бланків відповідей, психологічно налаштуватись на справжнє ЗНО та оцінити свій поточний рівень підготовки до нього.

 

Сподобався матеріал? Поділись ним!

Додати коментар


Захисний код
Оновити



Відео



 

blog zno club 220x300

 

Назад Назад

нагору