реєстрація на зно 2020

Від сьогодні, 2 березня, в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті відповідного РЦОЯО будуть розміщені запрошення-перепустки, в яких буде інформація про місце проведення пробного тестування – адреси пунктів.

Щоб увійти до особистого кабінету треба ввести логін та пароль, який раніше отримали від РЦОЯО. Запрошення-перепустку потрібно роздрукувати (опція «Сформувати запрошення-перепустку») та взяти з собою на пробне ЗНО.

Трохи статистики:

  • У 2020 році на пробне ЗНО зареєструвалися 218 662 учасника
  • 143 498 зареєстровано на два предмета.
  • Найпопулярніші предмети пробного ЗНО: українська мова і література – 189 928, математика – 62 388, історія України – 37 860 та англійська мова – 45 844.

Нагадуємо, що пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться в суботу 21 березня, з історії України, з математики, з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 28 березня.

Дізнатись свої результати можна буде за допомогою онлайн-сервісу, який запрацює 21 березня. Докладно про визначення результатів пробного ЗНО буде змога прочитати в інформаційних бюлетенях «Як визначити результати пробного ЗНО», які учасники отримають після проходження тестування з кожного предмета.

Сподобався матеріал? Поділись ним!

Додати коментар


Захисний код
Оновити



Відео



 

blog zno club 220x300

 

Назад Назад

нагору