поради при реєстраціїВдала реєстрація на ЗНО - вже майже половина справи. Залишається тільки відмінна підготовка до тестування.

 

На прес-конференції, яка мала місце 30.12.2013 обговорювалися поточні питання щодо ЗНО. До одного зі строкових питань належить реєстрація всіх бажаючих для проходження незалежного тестування.

Як всім нам має бути відомо, реєстрація на ЗНО вже розпочалась і буде тривати до 5 березня. З одного боку, часу, здається, ще предостатньо для здійснення вибору предметів. Проте, так тільки здається. Документи  на участь у ЗНО треба подавати як можна скоріше, можливо, вже зараз! Адже, потрібен час для виправлення помилок у разі їх допущення при реєстрації або якихось неточностей з документами.

Як повідомляють представники Українського центру оцінювання якості освіти, останні 2 тижні до закінчення реєстрації видаються найбільш навантаженими для всіх. Тому, на жаль, деякі учні не мають змоги пройти незалежне тестування тільки тому, що їхня заява не надійшла до УЦОЯО вчасно.

Нагадуємо вам, що всі виправлення прийматимуться центром оцінювання тільки до 19 березня. Але зауважте, це стосується тільки виправлень помилок, не надсилання реєстраційних пакетів документів.

Для вашої зручності вказуйте вашу дійсну адресу та контактні дані в анкеті реєстраційної форми. Адже вам будуть надсилатися інформаційні повідомлення за наданою раніше інформацією.

Не забувайте про ваше право отримати переклад тестів на одну з обраних вами мов національних меншин. Вказувати мову необхідно під час реєстрації на ЗНО.

Детальніше про процес подання заявки для реєстрації та про повний пакет документів ви можете дізнатися в розділі «Довідник ЗНО» нашого порталу або з офіційних освітніх порталів України.

Подавайте заявку і чекайте на ваш Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання 2014 року. Пам`ятайте, що реєстрація – один із ключових етапів підготовки до самого тестування.

Редактор: Ольга Білинська

Сподобався матеріал? Поділись ним!

Додати коментар


Захисний код
Оновити



Відео



 

blog zno club 220x300

 

Назад Назад

нагору