зно

Сьогодні, 26 квітня, на інформаційних сторінках всіх зареєстрованих учасників ЗНО 2019 року розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів тестування.

Щоб потрапити до пункту тестування потрібно до 20 травня самостійно сформувати й роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки на веб-сайті УЦОЯО.

Доступ до неї надається за номером сертифіката і пін-кодом в ньому.

УЦОЯО радить завчасно роздрукувати запрошення-перепустку, адже цей документ обов’язковий для допуску на пункт тестування.

Адреси пунктів проведення ЗНО розміщені також в мобільному додатку «Моє ЗНО».

Учасники, які досі не отримали лист з сертифікатом, можуть перевірити місцезнаходження цих документів. Для цього треба ввести номер реєстраційної картки до сервісу перевірки стану опрацювання документів: якщо все гаразд і листа відправлено, то на сторінці буде зазначено номер поштового відправлення, за яким можна відстежити стан надходження листа.

Зверніть увагу! Якщо лист уже був доставлений поштою, але протягом місяця його ніхто не забрав, тоді його повернуть до РЦОЯО.

Учасники, які не отримали сертифікат і не бачать на сервісі номер поштового відправлення, повинні негайно звернутись до свого РЦОЯО.

redline

Для керівників закладів освіти!

Інформацію про пункти проведення ЗНО та кількість випускників, які проходитимуть тестування в кожному з них, розміщено на сторінці закладу освіти в розділі «Пункти проведення ЗНО». Доступ до сторінки - за логіном і паролем, отриманими раніше від регіонального центру оцінювання якості освіти.

Сподобався матеріал? Поділись ним!

Додати коментар


Захисний код
Оновити



Відео



 

blog zno club 220x300

 

Назад Назад

нагору